13. elokuuta 2017

Vlogissa Herman Kochin Lääkäri

Kaikkea pitää kokeilla, myös naamansa työntämistä eetteriin. Elämäni ensimmäinen vlogaus tässä, kiitos ja anteeksi.
___________________________
Herman Koch: Lääkäri
Alk. Zomerhuis met zwembad (2011)
Suom. Sanna van Leeuwen
Siltala 2013
447 s.

6 kommenttia:

 1. Hyvä video! Ei kannata pyydellä anteeksi omaa hienoa tuotosta :)

  Kirja kuulostaa mielenkiintoiselta ja erikoiselta. En ole kuullut tai lukenut mistään vastaavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos nyt :) Vähän vaatii treeniä, että esim. katse ei vaeltelisi koko ajan sinne tänne, mutta pikkuaskelin eteenpäin :D

   Suosittelen kyllä tutustumaan Kochiin. Hänellä on tosi persoonallinen ääni, jotenkin julma, tarkka ja ivallinen.

   Poista
 2. Hyvä vloggaus, tätä oli miellyttävä katsoa. :) Olen kahden vaiheilla nappaanko tämän kirjan kirjastosta vai en. Kochin Illallinen oli vaikuttava mutta myös likainen lukukokemus. Sen jälkeen piti pitkään miettiä, pidinkö lukemastani. Päähenkilöt olivat niin vastenmielisiä. Illallisen perusteella Koch taitaa psykologisen pelin tekstissään, jotain uniikkia hänen kirjoitustyylissään on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta - tunnen kirjoitetun tekstin omakseni, mutta ajatuksena silti on "piristää" blogia välillä myös videoilla. Saapa nähdä :)

   Koch on mestari psykologisessa pelissä eikä hän sääli henkilöhahmojaan yhtään. Ei näitä kovin montaa peräkkäin pystyisi lukemaan, mutta pienissä erissä oivallisia.

   Poista
 3. Onpa piristävää törmätä videoon kirjablogissa! Vloggauksesi oli minusta hyvä! Olet selkeä ja video on sopivan pituinen.

  Olen lukenut Kochin kolme tähän mennessä suomennettua kirjaa ja tykännyt niistä. Kochin omalaatuiset kertojat, koukuttavat juonet, jännitteet ja jopa hulluudet ovat tehneet vaikutuksen, vaikka välillä onkin pitänyt miettiä, meneekö turhan överiksi. Tänä syksynä ilmestyvää Pormestaria odotan siis kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Ehkä siis uskallan joskus tehdä toisenkin vloggauksen...

   Mulla on vielä Illallinen lukematta, mutta luen sen ihan pikapuoliin, sillä se on lukupiirimme syksyn eka kirja. Ymmärtääkseni luotettavaa Koch-tyyliä sekin ja täynnä epämiellyttäviä tyyppejä :D

   Pormestari mullakin toki lukulistalla!

   Poista